Velkommen til Sommerlunsj (21.06.18)

mai 14, 2018 |

Det nærmer seg med stormskritt sommer og vi i Stretch Norge ønsker derfor å invitere deg til en  uformell og hyggelig sommerlunsj før vi alle logger av til ferietid og litt velfortjent hvile!   

 Vi inviterer i år til Bølgen & Moi på Tjuvholmen der det blir faglig påfyll med «Omtanke» som tema.  

Det serveres videre god mat og drikke i hyggelig selskap, dette vil du ikke gå glipp av!   

Tid: Torsdag 21.06 kl 12:00-14:00 

Sted: Bølgen & Moi Tjuvholmen, Oslo Ved påmelding samtykker jeg til at Stretch kan lagre mine opplysninger og kontakte meg om fremtidige arrangement og nyheter.

Skulle du bli forhindret i å komme er det fint om du sender en e-post til robin.lycka@stretch.no

Agenda

12:00 – Oppmøte
12:30 – Frederik Duun Norberg, Stretch – Hva er den menneskelige siden av endring.
13:00 – Maria Peltokangas, Gi Bort Dagen – Hvordan kan din bedrift bidra til et aktivt samfunnsansvar.
14:00 – Networking

Etter arrangementet er det selvsagt mulighet å bli værende på nydelige Tjuvholmen og nyte sol, sommer, noe leskende i glasset og hyggelig selskap.


Frederik Norberg er konsulent innen endringsledelse og Prosci Instruktør. Han er lidenskapelig opptatt av at den menneskelige siden i endringsprosesser er kritisk for å realisere forretningsverdi.
Maria Peltokangas har mer enn 20 års erfaring innen markedsføring og kommunikasjon. De siste 3 årene har hun imidlertid vært administrerende direktør i Gi Bort dagen, en profesjonell rådgiver som hjelper bedrifter med å ta aktivt samfunnsansvar.  

 

*Dersom bedriften har retningslinjer for arrangement som dette er det selvsagt mulighet å betale for lunsjen, overfør i så tilfelle 150,- NOK til kontonr. 8601.32.70416

Les også