Endringskonferansen 2017, ACMP 19.10

Startdato: oktober 19, 2017 | Sluttdato: |

Stretch Norge er i år med i arrangementskomiteen for årets Endringskonferanse og har gleden av å invitere til konferansen som går av stabelen 19 Oktober.

Endringskonferansen er en årlig konferanse hvor personer som arbeider med endring møtes for å dele erfaringer, lytte og lære. Dette er den fjerde konferansen i rekken. I år er ACMP Norge arrangør og vertskap. Tema for konferansen er «Mennesket i digital omstilling». Dette er i tråd med årets gjennomgangstema for ACMP Norge som er «digitalisering».

Digitalisering diskuteres ofte, og i mange sammenhenger. I konferansen byr vi på praktiske erfaringer om også de menneskelige og organisatoriske sidene som må ivaretas for å lykkes med digitaliseringen.

Vi kan tilby en god blanding av organisasjon, teknologi, psykologi og humor! Så grip sjansen, meld deg på! Inviter gjerne med noen kollegaer eller andre du kjenner som kan ha glede av å delta.

Påmelding til konferansen gjør du her:
Påmelding Endringskonferansen 2017

Medlemmer i ACMP får rabatt på konferanseavgiften
Som medlem i ACMP får du, i tillegg til rabatt på Endringskonferansen, tilgang til et fagmiljø, en standardisert metodikk for endringsledelse, tilgang til fagstoff, oppdaterte nyheter, informasjon om internasjonale endringskonferanser.

Du kan melde deg inn i ACMP her: ACMP

Les også