Bli med på Prosci sitt beste praksis studie innen endringsledelse og få GRATIS tilgang til resultatene

Endringsledelse | mars 26, 2019 |

Gjennom de siste 20 årene har Prosci samlet inn data rundt beste praksis innen endringsledelse. Dette er globale studier som gjennomføres hvert andre år og som har til hensikt å løfte fagfeltet til neste nivå. Nå er 2019 studien åpnet og gjennom å delta på årets studie vil også du få tilgang til den største kunnskapsbasen som finnes innen fagfeltet på globalt nivå!

Hva får du igjen for å delta?

I bytte mot din tid og dine erfaringer får du tilgang til de publiserte dataene gjennom et 1 års abonnement på Change Management Library, Prosci’s nettbaserte forskningsdatabase. Abonnementet starter når dataene fra studiet publiseres, som forventes at skjer i februar 2020.

Hvordan kan du delta?

  • Spørreundersøkelsen tar ca 1 time å gjennomføre
  • Du vil bli bedt om å reflektere både om endringsledelse generelt i din organisasjon og anvendelsen av endringsledelse spesifikt for et prosjekt som du har vært en del av (formelt eller uformelt)
  • For prosjektcaset blir du blir bedt om å reflektere rundt, bør du ha kunnskap om prosjektscopet, budsjett, implementering, endringsledelsesaktiviteter og realiserte mål
  • Hvis du er konsulent, anbefaler vi at du tar utgangspunkt i en spesifikk kunde og et kundeprosjekt som du kan reflektere rundt

Start på undersøkelsen allerede i dag, og om du er interessert i Prosci sine kurs og sertifiseringer i endringsledelse (bla basert på forskningen) kan du ta en titt på vår kursportefølje.

Les også